nieuws

HelloFresh komt weer met Kerstboxen

Formules 2064

HelloFresh komt weer met Kerstboxen

AMSTERDAM – HelloFresh lanceert in de aanloop naar de feestdagen vier verschillende Kerstboxen.

Klanten hebben de keuze uit de Kerstbox Original, de Kerstbox Veggie, de Kerstbox Deluxe (met gerechten voorzien van een Italiaans tintje) en een gourmetbox. Ook kan er een wijnarrangement worden besteld en een kaasplankje met vier verrassende Nederlandse en Belgische kaassoorten. De producten zijn te bestellen van 21 november tot en met 19 december via de website van het bedrijf.

Prijzen Kerstboxen HelloFresh

De boxen zijn samengesteld voor twee tot en met zes personen. Voor twee personen kost een gourmetbox €29 en de Kerstbox Original en Veggie €38. De Kerstbox Deluxe kost €58. Het kaasplankje is verkrijgbaar vanaf €12 en de wijnbox vanaf €14, afhankelijk van het aantal personen. De boxen zijn ook te bestellen door consumenten die geen lidmaatschap hebben van HelloFresh. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 december worden de producten geleverd.

Glansrol voor kalkoenrollade

‘Voor deze feestelijke tijd van het jaar hebben we kerstklassiekers in een modern, Italiaans jasje gestoken. Dit jaar speelt onze kalkoenrollade een glansrol. Deze is voorzien van een label Rouge keurmerk. Ook zit er een recept met een bolcourgette in de Kerstbox Veggie, die je vult met notengehakt en serveert met risotto van Fontina; een zachte, lichtzoete kaas afkomstig uit het noorden van Italië’, zegt Thomas van Burg van HelloFresh, verantwoordelijk voor de receptontwikkeling van de menu’s.

HelloFresh schenkt boxen aan Voedselbank

Klanten kunnen ook een box schenken aan de Voedselbank. Pien de Ruig, woordvoerder van Vereniging van Nederlandse Voedselbanken: ‘In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Velen daarvan hebben niet genoeg geld om elke dag een warme maaltijd op tafel te zetten, laat staan een uitgebreid kerstdiner. We werken al geruime tijd samen met HelloFresh. We vinden dit een mooi initiatief en zijn blij met iedere box die klanten weggeven aan een ander. Want hiermee stellen we met elkaar ook mensen die het minder breed hebben in de gelegenheid om van een lekkere maaltijd te genieten.’

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel