nieuws

Vijfde World of Food komt in Flevoland

Formules 4618

Vijfde World of Food komt in Flevoland

ZEEWOLDE – De locatie van de vijfde Dekamarkt World of Food is bekend: de Polderwijk in Zeewolde.

Het concept World of Food werd in 2014 in Beverwijk voor het eerst geïntroduceerd. Vorige week ging op de Vlijtseweg in Apeldoorn een tweede vestiging open. De derde vestiging in de nieuwbouwlocatie Iseldoks in Doetinchem wordt eind november geopend. De opening van de vierde World of Food in de Amersfoortse wijk Vathorst staat voor eind 2017 op de planning.

Aantrekkingskracht tot 30 kilometer om filiaal

Pieter Rozendaal, directeur Dekamarkt:  ‘Ik ben heel blij dat we zo kort na de succesvolle opening van onze tweede World of Food in Apeldoorn en de berichtgeving over Doetinchem, nu alweer een nieuwe aan kunnen kondigen. Voor een vestiging van deze formule selecteren we altijd locaties die een grote aantrekkingskracht hebben op klanten die tot 30 kilometer om het filiaal heen wonen. Dat is één van onze eisen. De nieuwe World of Food in Zeewolde voldoet hieraan.’ Een openingsdatum is nog niet bekend. Naar verwachting is dit uiterlijk begin 2018.

Voorzien van 124 parkeerplaatsen

De nieuwbouwwijk Polderwijk wordt in fasen opgeleverd en zal uiteindelijk circa 2.950 woningen tellen. De Dekamarkt World of Food wordt gerealiseerd en verhuurd door Klaver Vastgoed en komt aan de kruising van de Telluur en de Zeewolderweg (N707), een belangrijke verbindingsroute met Harderwijk. Het totale pand wordt ongeveer 2.400 m² groot en krijgt 124 ruime parkeerplaatsen.

Gemak, vers en ambacht

Dekamarkt World of Food is een concept waarbij gemak, vers en ambacht centraal staan. Met eigen ogen kan de klant het ambacht van de eigen slagers en bakkers aanschouwen, verse vis kopen en een keuze maken uit veel verse en losse groenten en fruit en zelf ananas snijden. Verder heeft het concept een horeca-afdeling met onder andere vers belegde broodjes samengesteld uit producten uit de winkel. Speerpunten van de afdeling houdbaar zijn speciaal bier, wijn en koffie uit de hele wereld, kruiden & specerijen en internationale producten.

 

 

Reageer op dit artikel