nieuws

Dirk aast op meer locaties stadswinkels A’dam

Formules 2574

Dirk aast op meer locaties stadswinkels A’dam
AMSTERDAM - Openening van de Stadwinkel van Dirk van den Broek in de Warmoesstraat. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

Amsterdam – Dirk van den Broek heeft in Amsterdam meer locaties op het oog voor het openen van een stadswinkel.

De supermarktketen opende op 10 november de eerste citystore (450 vierkante meter) aan de Warmoesstraat.

Twee locaties op het oog

Wanneer die supermarkt een succes blijkt te zijn, wil de formule volgens Dirk-directeur Marcel Huizing ook op andere locaties in de hoofdstad met het concept beginnen. ‘We kunnen dit op meer plekken in Amsterdam doen. Op dit moment hebben we twee locaties op het oog. En als het gaat werken, dan beperkt het concept zich niet tot Amsterdam. Dat weet ik zeker’, zegt Huizing in een interview in het nieuwste nummer van Foodmagazine.

Dirk Warmoesstraat voor alle dagelijkse boodschappen

In tegenstelling tot veel stadswinkels van andere foodformules, is de Dirk aan de Warmoesstraat een winkel waar de klant alle dagelijkse boodschappen kan halen. In de stadswinkel heeft Dirk onder meer een broodafdeling geplaatst die net zo groot is als die van een doorsnee Dirk. Huizing: ‘Dit is absoluut geen To Go-winkel. Dat was ook altijd ons uitgangspunt. Er was vanuit de omwonenden veel vraag naar een echte supermarkt. Je zou het niet zeggen, maar stiekem wonen er in de Warmoesstraat heel veel mensen.’

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel