nieuws

Derde Deka World of Food opent

Formules 2491

Derde Deka World of Food opent

DOETINCHEM – Dekamarkt heeft woensdag in Doetinchem zijn derde World of Food geopend. De winkel kent 2600 vierkante meter en is bijna identiek aan de vestiging in Apeldoorn die in week 43 opende.

Bijna 2,5 jaar na opening van de eerste Dekamarkt World of Food in Beverwijk komt de formule met de derde opening in een stroomversnelling. Voor 2017 staan minimaal nog twee vestigingspunten op de rol, waarvan één in Amersfoort Vathorst en één in Flevoland. ‘We hebben ook twee tot drie bestaande ­ filialen die voor ombouw in aanmerking komen’, zei Pieter Rozendaal, directeur Dekamarkt, al eerder bij de opening van het filiaal in Apeldoorn.

Op kleinere oppervlaktes

De eerste winkel in Beverwijk heeft nog 4500 vierkante meter vvo. Doetinchem en Apeldoorn, de geopende winkels van de volgende ‘generatie’, beslaan oppervlaktes tussen de 2500 en 3000 meter.

World of Food kent geen visafdeling

In tegenstelling tot de vestiging in Apeldoorn ontbreekt de visafdeling. In Apeldoorn wordt die uitgebaat door een concessionair. Het horecaplein en slagerij is wel onderdeel van de formule. De openingsaanbieding van de côte du boeuf is 12,99 per kilo. Aandacht in de folder is er vooral voor brood, noten en vlees.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel