nieuws

Coop Vandaag test soep en lunchsalades

Formules 1848

Coop Vandaag test soep en lunchsalades
Coop Vandaag. Foto: Roel Dijkstra

ROTTERDAM – De formule Coop Vandaag bestaat op de kof af één jaar. De winkels zijn in grote lijnen gelijkgebleven, maar de formule is ook op een aantal punten aangepast.

Dat schrijft Distrifood in een achtergrondartikel over de twee vestigingen van de gemaksformule in Rotterdam. ‘Wat bijvoorbeeld nieuw is, is een diepvriesmeubel met enkele soorten schepvis’, vertelt supermarktmanager Gilles Felius van de Coop Vandaag aan de Oostzeedijk. Daarnaast is er een assortiment bake-off toegevoegd, zijn er twee actiekoelingen bij gekomen en is het vlees verplaatst.’

Experimenteren met lunchsalades en soepen

Verder zijn het conveniencemeubel aangepast en zijn er veranderingen doorgevoerd in de keuken, onder meer door de toevoeging van meer zelfbediening. ‘Sowieso verandert elke twee maanden de menukaart. Verder zijn we aan het experimenteren met lunchsalades en soepen. Op die manier proberen we uit te vinden wat werkt. En ondanks dat we de menukaart wisselen, proberen we er wel wat meer standaarditems op te zetten. Daar vroegen klanten ook naar’, aldus Felius.

Lees het uitgebreide verhaal over één jaar Coop Vandaag in Distrifood 47 van 26 november 2016 in de digitale uitgave van Distrifood of neem een abonnement.

Reageer op dit artikel