nieuws

Bio-super Odin in zee met restaurant

Formules 1956

Bio-super Odin in zee met restaurant

AMSTERDAM – De biologische formule Odin opent 10 december naar eigen zeggen een ‘biologisch eetwalhalla’ in Amsterdam.

Odin opent in samenwerking met vegetarisch restaurant Spirit een 1000 vierkante meter grote winkel, waar ook ter plekke biologische maaltijden genuttigd kunnen worden. Het nieuwe initiatief is straks te bezoeken aan de Czaar Peterstraat 2a en 2b in de hoofdstad.

Ontbijt, lunch en diner in restaurant

De klant kan volgens Odin tijdens het boodschappen doen, ter plekke zelf een vers bereid ontbijt, lunch of diner opscheppen en kiezen uit vijftig vegetarische gerechten. Het concept is zeven dagen per week te bezoeken.

Samenwerking Odin met Spirit

‘We hebben de samenwerking met Spirit opgezocht omdat we allebei al heel lang vanuit gelijke idealen werken: eerlijk zaken doen, duurzame doelstellingen en respect voor mens en dier. Allebei vernieuwen we met visie en plezier ons vakgebied. Onze partner Spirit weet hoe je zonder concessies een uitgebreid en verrukkelijk vega-buffet bereidt. En bij ons kunnen bezoekers hun koelkast vullen met goed eten, waar ook de boer beter van wordt’, zegt Merle Koomans van Odin in een reactie.

Reageer op dit artikel