nieuws

AH laat klanten weer speelgoed inleveren

Formules 2043

AH laat klanten weer speelgoed inleveren

ZAANDAM – Albert Heijn houdt van maandag 14 november tot en met zondag 27 november in samenwerking met Goedzak voor de tweede keer een landelijke speelgoedinzamelingsactie.

Klanten kunnen hun oude speelgoed deze keer inleveren bij alle Albert Heijn winkels. Vorig jaar betrof het ruim 400 vestigingen.

Producten krijgen tweede leven

Maarten Heijltjes is een van de initiatiefnemers van Goedzak. ‘Goedzak is een platform om sociaal en duurzaam gedrag te stimuleren. Het is een sympathieke en gemakkelijke manier om producten een tweede leven te geven. We zijn heel trots om samen met Albert Heijn deze actie te organiseren in deze tijd van het jaar. Zo komt een veel grotere doelgroep in aanraking met Goedzak en maken we de feestdagen voor veel kinderen extra speciaal’, liet Heijltjes vorig jaar weten toen de actie voor het eerst werd gehouden.

Goed doel in eigen buurt

De winkels hebben in hun eigen buurt een goed doel benaderd waar het ingezamelde speelgoed naar toe gaat. Zoals de Voedselbank, een kinderdagverblijf of een buurtcentrum. Iedereen kan meedoen door een eigen Goedzak op te halen bij een Albert Heijn winkel. Op www.ah.nl/goedzak is meer informatie te vinden over de actie.

Reageer op dit artikel