nieuws

AH Kerst: Winterkrant en gourmetbox

Formules 3957

AH Kerst: Winterkrant en gourmetbox

ZAANDAM – Albert Heijn introduceert in de aanloop naar de feestdagen de Winterkrant en de Allerhande Gourmetbox.

Op 12 november valt bij miljoenen huishoudens de Winterkrant op de mat. ‘Daarmee geven we een kijkje in onze winterkeuken en feestassortiment’, zegt de marktleider over de inhoud. Ook lanceert AH de Allerhande Gourmetbox. ‘Met daarin alle ingrediënten voor een succesvolle gourmetavond met vrienden of familie. Handig, want één op de drie Nederlanders zet tijdens de feestdagen het gourmetstel op tafel. Dit is het begin van twee maanden vol verrassingen waar we onze klanten onbezorgde feestdagen gaan bezorgen’, aldus de formule in een persbericht.

Ingrediënten in gourmetbox

Naast vier verschillende soorten vlees, zitten er in de box meergranen stokbrood, hamburgerbroodjes, cheddar kaas, eitjes, ingrediënten voor salades en het dessert. De box kan al worden thuisbezorgd, vlak voor Sinterklaas, op 1, 2 of 3 december. Ophalen kan ook in een Albert Heijn-winkel of Pick Up Point. Bestellen kan tot en met 28 november op ah.nl/gourmetbox.

Recepten in Kerstbox

Daarnaast is er ook de Allerhande Kerstbox. Hierin allerlei ingrediënten en recepten voor een  viergangen diner. ‘Dat begint met een frisse gazpacho, gevolgd door gerookte zalmtartaar. Het hoofdgerecht is een malse herten-biefstuk met aardappelgratin en tot slot een brownietaart met warme kersen en mascarpone’, aldus Albert Heijn.

Vlees bestellen bij meesterslager

Ook focust de supermarktketen in de aanloop naar de feestdagen zich op luxe vlees. ‘Vleesliefhebbers kunnen deze kerst terecht bij onze meesterslager Jos Havekotte. Van ossenhaas en lamsbout tot hertenrack en gevulde kip. Dit exclusieve assortiment is eenvoudige online te bestellen via de AH Bestelservice vanaf 28 november tot en met 18 december. Vanaf vandaag is het assortiment al te bekijken via ah.nl/meesterslager’, meldt de formule.

Allerhande Kerstfestival

Albert Heijn maakte onlangs in Distrifood bekend dat het net als vorig jaar weer een Allerhande Kerstfestival organiseert. Het foodfestival vindt op 9, 10 en 11 december plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Reageer op dit artikel