nieuws

Voorburgse Hoogvliet weer heropend na brand

Formules 1238

Voorburgse Hoogvliet weer heropend na brand
Het filiaal heeft ook een verseiland gekregen, net zoals de versmarkt in Zaltbommel.

Voorburg – Het filiaal van Hoogvliet in winkelcentrum Essesteijn in Voorburg is donderdag weer heropend nadat het eind augustus door een brand is verwoest.

Na de grote brand, die woensdag 31 augustus in de vroege ochtend woedde, is de winkel in de afgelopen weken leeggeruimd, schoongemaakt, weer opgebouwd en ingericht. Dit meldt de lokale website Het Krantje.

Verseiland toegevoegd

Hoogvliet heeft van de gelegenheid gebruikt gemaakt om de winkel een andere indeling te geven. Daardoor is meer ruimte gecreëerd waardoor extra assortiment kon worden toegevoegd. De winkel heeft onder meer het uit de Hoogvliet Versmarkt bekende verseiland gekregen. Daardoor kan de klant er nu ook terecht voor verse grillproducten. Bovendien is er voor kinderen een speeltoestel in de winkel geplaatst, zodat (groot)ouders rustig kunnen winkelen.

Hoogvliet viert heropening

De formule viert de heropening met feestelijke activiteiten en met aanbiedingen. Bij een besteding van €15 krijgen ze vandaag (donderdag) een gratis appeltaart. Vandaag en vrijdag worden gratis poffertjes uitgedeeld aan passanten, op zaterdag en zondag zijn dat stroopwafels. Ook kunnen klanten gratis producten winnen door een draai aan een rad van fortuin.

Werkzaamheden aan het dak

De brand op 31 augustus ontstond waarschijnlijk doordat er werkzaamheden aan het dak werden uitgevoerd. In eerste instantie ging het om een zogeheten middelbrand, maar om 8.50 uur meldde de brandweer dat het om een ‘zeer grote brand’ ging. De brandweer moest sloopwerkzaamheden verrichten om het vuur te kunnen bestrijden.

Reageer op dit artikel