nieuws

Spar University ook in Nijmegen

Formules 2368

Spar University ook in Nijmegen

NIJMEGEN – De supermarkt in het Erasmusgebouw in Nijmegen wordt een Spar University.

Dat meldt Vox, een onafhankelijk magazine van de Radboud Universiteit. Het Erasmusgebouw maakt deel uit van de instelling. De winkel van Spar komt in de nieuw in te richten hal van het Erasmusgebouw. Begin mei meldde Distrifood al dat er volgend jaar een supermarkt zou komen op de campus.

Geen alcohol in Spar University

Vox meldt ook dat er in de winkel geen alcohol zal worden verkocht. Volgens een woordvoerder zal duurzaamheid een grote rol spelen in de nieuwe winkel. Tot dusver waren commerciële partijen op de campus niet welkom, maar die tijd is voorbij.

Restaurant krijgt Food Court

Zo zal er in 2018 een Food Court worden geopend in het universiteitsrestaurant. Met andere woorden; een wat hipper restaurant met diverse afgiftepunten, waarbij ook twee commerciële uitbaters welkom zijn. Of dat een pizzaboer wordt, een saladebar of nog iets anders, is nog niet bekend.

Negen winkels Spar University

Met de komst van een Spar University naar Nijmegen telt de formule van Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje straks negen winkels. Op dit moment zijn er twee winkels in Amsterdam, twee in Utrecht, één in Rotterdam en één in Eindhoven. Naast Nijmegen staat er ook nog een opening van een Spar University in Delft op de agenda en een tweede vestiging in Eindhoven.

Inschrijven voor de dag van de supermarkt? Klik hier voor het aanmeldformulier >>>

Reageer op dit artikel