nieuws

Poiesz steunt SailWise met €28.000

Formules 1133

Poiesz steunt SailWise met €28.000
Nike Boor (Directeur Fonds Gehandicaptensport), Piet Smit (Algemeen Directeur Poiesz Supermarkten B.V.) en Menne Scherpenzeel (Directeur Sailwise). Foto: Poiesz

SNEEK – De noordelijke supermarktketen Poiesz heeft een bedrag van €27,820 gedoneerd aan het goede doel SailWise. De donatie komt voort uit de grootschalige spaaractie voor zomers cadeaus van de afgelopen maanden.

Dat meldt de organisatie in een persbericht. SailWise maakt watersportvakanties mogelijk voor mensen met een beperking. Poiesz doneerde €1 per tijdens de zomeractie ingeleverde spaarkaart aan het goede doel. Eerder dit jaar opende Sailwise een eigen locatie in Friesland die helemaal is aangepast voor de speciale vakantiegangers. Hier ligt ook de catamaran Beatrix waarmee mensen met een beperking kunnen genieten van de watersport.

Familiebedrijf wil vakantiegevoel laten ervaren

‘Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen het vakantiegevoel kunnen ervaren en we zijn er trots op dat we in onze regio een geweldig initiatief van SailWise samen met onze klanten kunnen ondersteunen. Hiermee dragen we ons steentje bij, zodat ook deze groep kan genieten van een vakantie in ons mooie Noorden’, zegt Poiesz-directeur Piet Smit in een toelichting.

Reageer op dit artikel