nieuws

Picnic verdubbelt in Utrecht de capaciteit

Formules 2529

Picnic verdubbelt in Utrecht de capaciteit

UTRECHT – Online supermarkt Picnic verdubbelt de capaciteit en zal vanaf deze week elke dag aan de deur komen in Utrecht en Maarssen.

De websuper introduceerde dagelijkse bezorging een maand geleden ook al in Amersfoort, Leusden, Soest en Almere. Picnic is de enige supermarkt in Nederland die de boodschappen gratis thuisbezorgt.

Meer klanten binden

Sinds de start in Utrecht en Maarssen werden de boodschappen drie keer per week gratis thuisbezorgd, maar door de enorme interesse verdubbelt Picnic  nu het aantal bezorgdagen naar zes per week. Het bedrijf verwacht hiermee nog meer klanten aan zich te kunnen binden.

Versneld service uitbreiden

‘Onze klanten zijn zo blij met gratis bezorging tegen de laagste prijs, dat we nu ook in Utrecht versneld onze service uitbreiden’, aldus mede-oprichter Michiel Muller. ‘Klanten hebben nu twee keer zoveel keuze en kunnen nu vaker per week laten bezorgen.’

15.000 Huishoudens

Picnic is sinds september vorig jaar actief in Amersfoort, Leusden en Soest. Sinds kort bezorgt het bedrijf ook in Utrecht, Maarssen en Almere de boodschappen. Ruim 15.000 huishoudens hebben inmiddels boodschappen gedaan bij de online supermarkt en het grootste deel blijft dit ook doen. De elektrische wagentjes zijn inmiddels een vertrouwd onderdeel van het straatbeeld. Omdat de wagentjes geen schadelijke stoffen uitstoten heeft de verdubbeling van de capaciteit geen negatieve gevolgen voor het milieu.

Reageer op dit artikel