nieuws

Jumbo zet nieuw logo ook op trucks

Formules 5563

Jumbo zet nieuw logo ook op trucks
© Fotopersburo Bert Jansen

VEGHEL – Het vernieuwde Jumbo-logo, voor het eerst gepresenteerd op het hoofdkantoor in Veghel, prijkt nu ook op de trailers van Jumbo-trucks.

Daarmee lijkt de uitrol van het aangepaste logo aanstaande. Op de website van het bedrijf Burgers Carrosserie BV in Aalsmeer staan sinds vandaag foto’s van nieuwe Jumbo-trailers. Het is duidelijk dat het Jumbo-logo op de trailers overeenkomt met het beeldmerk dat onlangs werd gepresenteerd boven de ingang van het vernieuwde hoofdkantoor in Veghel.

Logo Jumbo op nieuw hoofdkantoor

Dat logo werd gepresenteerd ter gelegenheid van de opening van het hoofdkantoor en het 95-jarig jubileum van het familiebedrijf en was volgens Jumbo in opdracht van de medewerkers van de supermarktketen gemaakt. Inmiddels staat het beeldmerk dus ook op trailers van vrachtwagens.

Trucks langer dan andere vrachtwagens

Op de foto’s is te zien dat over de gehele breedte van de opleggers het Jumbo-logo staat. De formulenaam wordt ondersteund met de tekst: ‘Deze vrachtwagen is bijna net zo lang als 2 normale vrachtwagens. Hiermee besparen we een ritje. Goed voor onze lage prijzen én beter voor het milieu. Zo doen we dat bij Jumbo’.

Nieuw transport en nieuwe reclame

‘Voor Jumbo Supermarkten hebben wij afgelopen week deze 3-assige slider trailer af mogen leveren in Veghel. In combinatie met de hieraan gekoppelde trailer en de reclame in de huisstijl heeft Jumbo naast een nieuw transport- ook een nieuw reclamemiddel erbij’, meldt Burgers Carrosserie BV.

Zoveel mogelijk producten per rit

Het doel van deze combinaties is volgens het bedrijf om zoveel mogelijk producten per rit te kunnen vervoeren. ‘Door middel van het doorlaadsysteem hoeven de chauffeurs van Jumbo bij het dock ook geen trailers los te koppelen bij het laden en lossen’, zo staat op de website.

Reageer op dit artikel