nieuws

Jumbo zet La Place-assortiment in Foodmarkt

Formules 4388

Jumbo zet La Place-assortiment in Foodmarkt

VEGHEL – Jumbo voegt producten van La Place toe aan het assortiment van de Foodmarkt in Veghel.

Het gaat om het worstenbroodje van La Place en ook de volgens Jumbo vijf meest populaire gebakjes van de formule. Ook de koffie van la Place is in de Foodmarkt te verkrijgen. De uitbreiding van het assortiment in de Jumbo Foodmarkt is volgens de supermarktketen de volgende stap in de uitwisseling van recepturen.

Worstenbroodjes La Place in bakkerij

Jumbo gaat de worstenbroodjes bereiden in de bakkerij van Jumbo Foodmarkt. De worstenbroodjes kosten €1,50 per stuk. Van 3 tot en met 7 oktober krijgen liefhebbers vier worstenbroodjes voor de prijs van drie.

Taartjes in Foodmarkt Veghel

Bij de gebakjes gaat het om het sablé cake ananas taartje, bereid met ananas en authentiek Frans amandelzandkoekjesdeeg, het sablé tartufo brownie taartje, het sablé braam clafoutis taartje, een cake appeltaartje (allemaal €2,50 per stuk) en een american brownie hazelnoot (€1,65).

Jumbo-koks werken samen met koks La Place

‘Door de introductie van La Place-producten in Jumbo schappen zetten we een nieuwe stap en wordt de wisselwerking tussen La Place en Jumbo steeds meer zichtbaar’, zegt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur formule en innovatie van Jumbo, in een reactie. ‘Zo worden producten en concepten uitgewisseld en steeds meer recepturen met elkaar gedeeld. Bovendien werken koks van Jumbo en La Place nauw samen aan nieuwe producten en concepten.’

Reageer op dit artikel