nieuws

Jumbo biedt kinderen voetbalclinic bij PSV

Formules 2056

Jumbo biedt kinderen voetbalclinic bij PSV

VEGHEL – Klanten van 29 Jumbo winkels in Eindhoven en omgeving kunnen hun kinderen kans laten maken op een ‘droomdag als profvoetballer bij PSV’.

Bij de aankoop van een gesigneerde PSV-voetbal bij één van de supermarkten komt een aantal kinderen in aanmerking voor een voetbalclinic onder leiding van PSV-jeugdtrainers.

Bij €60 of meer aan boodschappen

Wie voor €60 of meer boodschappen doet bij een deelnemende Jumbo ontvangt een PSV-voetbalvoucher. Hiermee kan de klant tegen bijbetaling van €2,50 een gesigneerde PSV-bal kopen. Met de droomdagvoucher kunnen ouders hun zoon of dochter vervolgens online aanmelden om kans te maken op een bijzondere voetbaldag bij de landskampioen.

Rondleiding door het Philips Stadion

De winnaars krijgen een PSV-tenue met eigen naam erop en na de clinic volgt een rondleiding door het Philips Stadion, met een bezoek aan de kleedruimtes en het PSV-Museum.

Eerste week van 2017

De actie duurt van woensdag 2 november tot en met dinsdag 29 november 2016. De ‘droomdag’ bij PSV staat in de eerste week van 2017 op het programma. Jumbo maakt in de week van 5 december de winnaars bekend.

Ton van Veen in rvc van PSV

Enkele weken geleden werd bekend dat financieel Jumbo-topman Ton van Veen plaats gaat nemen in de raad van commissarissen (rvc) van PSV. Van Veen zei in een reactie op de website van de voetbalclub uit Eindhoven blij te zijn met de nieuwe stap. ‘PSV is een fantastische voetbalvereniging, waarbij topsport, innovatief ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid op het allerhoogste niveau samengaan. Het is voor mij een eer om als commissaris een bijdrage te mogen leveren aan de verdere ontwikkeling van deze topclub.’

Reageer op dit artikel