nieuws

Hoogvliet sluit ook tweede Versmarkt

Formules 3809

Hoogvliet sluit ook tweede Versmarkt

ZALTBOMMEL – Hoogvliet sluit de deuren van zijn Versmarkt-winkel in Zaltbommel. De winkelruimte wordt overgenomen door Coop.

De Hoogvliet Versmarkt is op 12 november (sluitingstijd 13.00 uur) voor het laatst geopend. ‘De locatie aan De Schans in Zaltbommel blijkt uiteindelijk meer geschikt voor een buurtsupermarkt als Coop. De functie van supermarkt blijft dus voor de buurt behouden’, zegt Hoogvliet in een persbericht.

Eerste Versmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht

De Versmarkt in Zaltbommel werd op 17 september 2015 geopend en was op dat moment de tweede winkel binnen het versconcept van Hoogvliet. De eerste vestiging stond in Hendrik-Ido-Ambacht. Die winkel werd in 2014 geopend, maar moest op 31 december 2015 de deuren sluiten.

Elementen Versmarkt in Hoogvliet Den Haag

Hoogvliet zegt dat in de vestiging in Zaltbommel diverse Versmarkt-concepten met succes zijn doorontwikkeld, die waar mogelijk toegepast worden in bestaande Hoogvliet-winkels. Een voorbeeld is de supermarkt aan de Theresiastraat in Den Haag, waar elementen uit het versconcept zijn toegevoegd.

Concept ook in nieuwe winkels

De supermarktketen benadrukt dat diverse Versmarkt-concepten in de toekomst in nieuwe Hoogvliet-winkels zullen worden uitgerold.

Reageer op dit artikel