nieuws

Stadswinkel Dirk opent 10 november

Formules 4870

Stadswinkel Dirk opent 10 november

AMSTERDAM – Dirk van den Broek opent binnenkort een stadswinkel aan de Warmoesstraat in Amsterdam.

De winkel is op donderdag 10 november voor het eerst te bezoeken. Het gaat om een locatie waar eerder het klooster stond van kloostergemeenschap de Zusters Augustinessen van Sint Monica.

Nieuwe technieken in Dirk

‘Dit wordt echt een bijzondere Dirk. Door de locatie en het kleine vloeroppervlak hebben we het assortiment flink moeten aanpassen en nieuwe technieken moeten gebruiken. We hebben simpelweg geen ruimte om ons hele assortiment te voeren’, zegt Dirk-directeur Marcel Huizing over de winkel.

dirkwarmoes2

Aangepast assortiment

Huizing: ‘Het assortiment is een stuk minder diep, maar nog wel breed. Je kunt hier prima je dagelijkse boodschappen doen en dat is bijzonder zo midden in de stad.’ Met de toevoeging van deze supermarkt heeft de formule vijftien vestigingen in Amsterdam.

Reageer op dit artikel