nieuws

Dirk neemt twee winkels van Coop over

Formules 7129

Dirk neemt twee winkels van Coop over
Opening van een filiaal in Rotterdam

VELSEN-NOORD – Dirk van de Broek neemt in Hoofddorp en Spijkenisse een winkel over van Coop.

Dirk opent 15 november een filiaal aan het Aalburgplein in Hoofddorp. In het pand in winkelcentrum Floriande is nu nog een Coop gevestigd, meldt Dirk in een persbericht. De nieuwe Dirk in winkelcentrum Floriande wordt de derde vestiging van de supermarktketen in Hoofddorp.

Dirk neemt meer winkels over

Vanaf zondag 13 november staat de naam van Dirk op de gevel van de supermarkt aan de Damstraat in Spijkenisse. Ook hier gaat het om een Coop-winkel. Eerder dit jaar nam Dirk al supermarkten over in in Lisse, Raalte, Dordrecht, Krimpen a/d IJssel en Leiden.

Marcel Huizing content

Marcel Huizing, directeur van Dirk, is content met de overname die de positie in Hoofddorp verstevigt. ‘Dirk is met winkels op het Burgemeester Van Stamplein en in winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp natuurlijk al goed vertegenwoordigd. Ik verwacht dat we behalve bestaande klanten ook veel nieuwe gaan verwelkomen.’

Dirk bekend in Spijkenisse

Ook in Spijkenisse is Dirk inmiddels een bekende naam. ‘Dirk heeft al een winkel aan de Rozemarijndonk en is dus bekend in de stad. Straks komt er dus nog eentje bij in het centrum. Het filiaal krijgt bovendien een slijterijafdeling’, aldus Huizing.

Medewerkers Coop naar Dirk

De medewerkers van de Coop-filialen zijn geïnformeerd over de overname en krijgen bij Dirk een baan aangeboden.  ‘Klanten van de nieuwe winkel zullen dus straks veel vertrouwde gezichten zien. Andersom trouwens ook. Veel medewerkers zullen klanten gaan verwelkomen die eerst bij deze Coop boodschappen deden.’

Reageer op dit artikel