nieuws

Dirk houdt Nationaal Integratiediner in kantines

Formules 2020

Dirk houdt Nationaal Integratiediner in kantines

VELSEN-NOORD – Dirk van den Broek gaat in de kantines van al zijn vestigingen integratiediners organiseren. De supermarktketen werkt daarbij mee aan een landelijke actie.

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Het Nationaal Integratiediner wordt jaarlijks gehouden op de tweede donderdag van oktober, wat komende donderdag is (13 oktober). Tijdens deze dag koken duizenden mensen met verschillende achtergronden op honderden locaties gerechten met elkaar en voor elkaar. Dit jaar doet Dirk van den Broek voor het eerst mee met deze campagne.

Samen koken en eten tijdens Nationaal Integratiediner

Directeur Marcel Huizing legt uit waarom. ‘Wij vinden dit een mooi initiatief en zeer toepasbaar op Dirk. Een mix van culturen en eten passen natuurlijk prima bij onze supermarkten. Een team functioneert het beste als je elkaar kent en weet wat je van elkaar kunt verwachten. Daarom sluiten we ons aan bij dit initiatief. Medewerkers van verschillende culturen en afdelingen die het leuk vinden om te koken, gaan in het filiaal voor hun collega’s diverse gerechten koken en samen opeten. Op die manier brengen we medewerkers dichter bij elkaar.’

Genoeg personeel aanwezig om de winkel door te laten

Het diner vindt plaats van 17.00 tot 20.00 uur in de kantine van elk filiaal. ‘Onze klanten zullen geen hinder ondervinden van dit evenement. Alle medewerkers krijgen de gelegenheid om aan te schuiven bij de maaltijd, maar we zorgen natuurlijk wel voor voldoende bezetting op de winkelvloer’, aldus Huizing.

De poster van Dirk rond het Nationaal Integratiediner.

De poster van Dirk rond het Nationaal Integratiediner.

Reageer op dit artikel