nieuws

Dc Hoogvliet in Alphen sluit in 2020

Formules 2466

Dc Hoogvliet in Alphen sluit in 2020

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet gaat in 2020 zijn distributiecentrum in Alphen aan den Rijn sluiten.

Begin 2012 meldde de supermarktketen het service- en distributiecentrum te zullen verhuizen naar Bleiswijk. Nu blijkt dat de sluiting in Alphen aan den Rijn in 2020 op de agenda staat. Dat laat de formule weten aan Omroep West.

Nieuw dc Hoogvliet in Bleiswijk

In Bleiswijk wordt op een dertien hectare grote kavel een nieuw distributiecentrum gebouwd. De supermarktketen had eerder een nieuwbouwlocatie in Alphen aan den Rijn op het oog, maar de onderhandelingen met de gemeente liepen vast. Bij het distributiecentrum werken ongeveer 1000 mensen.

Hoogvliet heeft ruimte voor uitbreiding

De supermarktketen heeft op de nieuwe locatie ook ruimte voor uitbreiding. Die ruimte kreeg het bedrijf niet in Alphen aan den Rijn. Het pand komt op bedrijvenpark Prisma direct langs de A12. Ook Aldi heeft op dat terrein een dc.

Reageer op dit artikel