nieuws

Albert Heijn sluit filiaal twee jaar na opening

Formules 8153

Albert Heijn sluit filiaal twee jaar na opening

HEERHUGOWAARD – Albert Heijn sluit zijn filiaal aan de Middenweg in Heerhugowaard. De winkel werd in 2014 geopend.

De marktleider doet de deur al na twee jaar op slot, omdat de zaak niet rendabel is. Dat bevestigt een AH-woordvoerder tegen het Noord-Hollands Dagblad. Het filiaal sluit op 3 december de deuren. Albert Heijn opende de winkel op 16 september 2014.

Geen zekerheid voor werknemers

Albert Heijn zegt tegen de krant dat er begin november een informatie-avond voor het personeel wordt georganiseerd. Vervolgens wordt er voor iedere werknemer gekeken naar de mogelijkheden. Het is dus niet zeker of alle personeelsleden een baan krijgen aangeboden bij de andere AH-vestigingen in Heerhugowaard.

Strubbelingen over grond Albert Heijn-winkel

Voordat Albert Heijn de zaak opende aan de Middenweg, was de grond in handen van de familie Van Heiligenberg. Die verkocht het terrein volgens de krant op voorwaarde dat er geen supermarkt of dancing zou komen. Vanwege schending van de afspraken moest de gemeente de familie een vergoeding betalen, zo meldt het Noord-Hollands Dagblad.

Reageer op dit artikel