nieuws

Albert Heijn laat klant sparen voor uitjes

Formules 5033

Albert Heijn laat klant sparen voor uitjes

ZAANDAM – Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf vandaag sparen voor AH-uitzegels.

Van 3 tot en met 23 oktober kan de AH-klant sparen voor een tweede gratis toegangskaartje voor ruim 300 verschillende uitjes in Nederland. Men kan onder meer kiezen uit tickets voor musea, dierenparken, sportwedstrijden en workshops.

Overzicht van uitjes op website

Bij besteding van €10 aan boodschappen ontvangt de klant een AH Uit-zegel. Bij vijf zegels is de spaarkaart vol. Wanneer de klant de spaarkaart wil verzilveren, moet hij op de website ahuitjes.nl een uitje uit het overzicht aanklikken. Daarna volgen vier bestelstappen. Vervolgens moet een promotiecode worden ingevoerd die op de spaarkaart staat vermeld. Het uitje is geboekt na betaling.

Vouchers AH in emailbox

Op de website kan de klant tot en met 12 februari 2017 uitjes boeken. Het inleveren van volle spaarkaarten kan tot en met 31 mei 2017. De klant ontvangt de vouchers voor het uitje na het afronden van de bestelling in de emailbox. Daarna moeten de twee vouchers, samen met de volle spaarkaart, worden meegenomen naar het gekozen evenement. Alle Albert Heijn-winkels in Nederland doen mee aan deze spaaractie.

Reageer op dit artikel