nieuws

AH nodigt opnieuw niet-leveranciers uit

Formules 2190

AH nodigt opnieuw niet-leveranciers uit

ZAANDAM – Albert Heijn organiseert op 23 en 24 november voor de tweede keer de AH Podiumdagen om kennis te maken met mogelijke nieuwe leveranciers.

AH hield in 2014 ook Podiumdagen. Het is onderdeel van een nieuwe manier waarop de marktleider met zijn toeleveranciers wil omgaan.

Leveranciers podium geven

‘Wij willen potentiële nieuwe leveranciers een podium geven om met ons in contact te komen en uiteindelijk een positie bij ons op het schap te verwerven’, verklaart Marit van Egmond, directeur Merchandising & Sourcing van AH. ‘We zijn op zoek naar nieuwe, innovatieve of sterk onderscheidende gezonde producten waarmee we Albert Heijn klanten kunnen verrassen, inspireren en verwennen. De Category managers en Sourcing managers hebben twee dagen in hun agenda vrijgemaakt om leveranciers te ontvangen.’

Product in 15 minuten presenteren

AH is met name op zoek naar producten die klanten inspireren en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. De leveranciers mogen hun product in 15 minuten presenteren en kunnen ook meedoen aan workshops over het leverancierschap van Albert Heijn.

Op het hoofdkantoor

De AH Podiumdagen vinden plaats op het hoofdkantoor in Zaandam. Meer informatie is te vinden ahpodiumdagen2016.nl. Daar kunnen leveranciers zich tot 30 oktober ook online inschrijven.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel