nieuws

AH komt met nieuw Allerhande Kerstfestival

Formules 14513

AH komt met nieuw Allerhande Kerstfestival

ZAANDAM – Albert Heijn organiseert in de decembermaand voor de tweede keer het Allerhande Kerstfestival.

Het foodfestival met de sfeer van een kerstmarkt is te bezoeken op 9, 10 en 11 december. Het Spoorwegmuseum in Utrecht is net als in 2015 de locatie. Tijdens deze editie zijn er onder meer workshops en kooksessies van bekende culinaire experts, waaronder Ron Blaauw, Moshik Roth, Eke Mariën en Harold Hamersma.

Internationale keukens op Allerhande Kerstfestival

‘Kijk, proef en ruik aan diverse wijnen samen met wijnjournalist Harold Hamersma en kom alles te weten over zoet & hartig bakken met receptontwikkelaar en foodstylist Eke Mariën. Culinair journalist Onno Kleyn deelt zijn kennis over smaak, eten en wijn en de Arabische keuken kun je ontdekken met Nadia Zerouali en Merijn Tol en de Israëlische keuken met sterrenchef Moshik Roth. Ron Blaauw laat zien hoe je kunt uitpakken en het toch simpel houdt met producten uit de supermarkt’, zegt Albert Heijn in een persbericht.

Beauty, styling & cadeau tent

Ook nieuw dit jaar zijn een Allerhande show- en proefkeuken en een speciale beauty, styling & cadeau tent. De kaartverkoop van het Allerhande Kerstfestival start vandaag via www.ah.nl/kerstfestival. Het Allerhande Kerstfestival was vorig jaar compleet uitverkocht. Ruim 30.000 consumenten bezochten in drie dagen tijd het evenement. De toegangsprijs voor het festival bedraagt €10 per persoon. De toegang voor kinderen tot en met 5 jaar is gratis en kinderen van 6 tot 18 jaar betalen €5.

In de papieren editie van Distrifood kunt u een interview lezen met Sanne Nobel, marketing manager Kerst bij Albert Heijn, over het Allerhande Kerstfestival.

Reageer op dit artikel