nieuws

Spaaractie Dekamarkt in teken gezond koken

Formules 1463

Spaaractie Dekamarkt in teken gezond koken

VELSEN – Klanten van Dekamarkt kunnen sparen voor korting op zes pannen uit de Tefal Cook Right serie. Het is mogelijk hiermee vetvrij te bakken.

Vanaf zondag 11 september krijgen klanten bij elke 10 euro aan boodschappen en bij wekelijks wisselende actieartikelen een pannenzegel.

Serie bestaat uit drie koekenpannen

Tegen inlevering van een volle spaarkaart (15 pannenzegels) en een kleine bijbetaling, kan de klant een van de zes pannen aanschaffen. De serie bestaat uit drie koekenpannen (20, 24 en 28 cm), een hapjespan, een wokpan en een pannenkoekpan.

Geen boter of olie meer nodig

Marketing directeur Kim Kleine Staarman: ‘Deze bijzondere serie is exclusief bij ons verkrijgbaar. Met deze pannen heb je geen boter of olie meer nodig. Dat zal klanten die gezonder willen eten zeker aanspreken.’

Video’s op website Dekamarkt

Dekamarkt heeft Estée Strooker gevraagd met elk van de pannen allerlei gerechten te bereiden en tips te geven. Die video’s worden op de website van DekaMarkt geplaatst en via diverse social mediakanalen en bloggers onder de aandacht gebracht. Estée Strooker is bekend van 24Kitchen en winnares van de eerste Masterchef van Nederland.

Reageer op dit artikel