nieuws

Picnic gaat zes dagen in week bezorgen

Formules 1454

Picnic gaat zes dagen in week bezorgen

AMERSFOORT – Picnic gaat in Amersfoort, Leusden, en Soest en Almere zes dagen in de week bezorgen.

Daarmee verdubbelt de online super de capaciteit. Sinds de start werden drie keer per week de boodschappen gratis thuisbezorgd. ‘Picnic komt met deze stap elke dag aan de deur in Amersfoort, Leusden en Soest. Daarmee breiden we onze service verder uit en kunnen zo nog meer mensen blij maken’, zegt medeoprichter Joris Beckers in een reactie.

Picnic bezorgt in alle wijken

Picnic is sinds september vorig jaar actief in Amersfoort, Leusden en Soest en heeft naar eigen zeggen in alle wijken klanten die van de gratis thuisbezorging gebruik maken. Recent startte Picnic ook in Utrecht en Almere. Ruim 15.000 huishoudens hebben volgens Picnic inmiddels boodschappen gedaan bij de online supermarkt.

Klant wil vaker in week bestellen

Picnic stelt dat verdubbeling van de capaciteit geen negatieve gevolgen heeft voor het milieu, vanwege het elektrisch rijden. De websuper speelt naar eigen zeggen met de verdubbeling van de capaciteit in op wensen van klanten die graag iedere dag de mogelijkheid willen hebben om bij Picnic te bestellen. Picnic zegt dat een deel van de klanten inmiddels twee keer per week gebruik maakt van de diensten van de online supermarkt.

Reageer op dit artikel