nieuws

Opening World of Food Apeldoorn 27 oktober

Formules 2227

Opening World of Food Apeldoorn 27 oktober

APELDOORN – Dekamarkt opent op 27 oktober zijn tweede World of Food-vestiging.

De megawinkel aan de Vlijtseweg in Apeldoorn is vanaf die dag voor het eerst te bezoeken. Op deze locatie is al een winkel van Dekamarkt gevestigd. Die supermarkt sluit op 22 oktober om 17.00 uur de deuren. Op 27 oktober wordt de vestiging onder de naam World of Food om 15.00 uur heropend.

Traktatie na opening World of Food

Directeur Dekamarkt Pieter Rozendaal: ‘World of Food is een supermarktconcept waar je de kwaliteit, aandacht en service krijgt van een specialist, maar wel tegen een voordelige prijs. Winkelen bij World of Food is een ware beleving en ik ben dan ook erg trots op deze tweede World of Food. Daarom trakteren we iedereen in Apeldoorn en omstreken tijdens en na de opening op spectaculaire acties, proeverijen en andere festiviteiten.’

Hamburgers en friet met mayonaise

Bijzonder aan de horeca-afdeling in Apeldoorn is dat, naast een uitgebreide menukaart, medewerkers zelfgemaakte frites met mayonaise en hamburgers uit eigen slagerij bereiden. Speerpunten van de afdeling houdbaar zijn speciaal bier, wijn en koffie uit de hele wereld, kruiden & specerijen en internationale producten.

Derde World of Food in Doetinchem

De eerste World of Food werd in 2014 aan de Spoorsingel in Beverwijk geopend. Eind november staat de opening van de derde vestiging op het programma. Die komt te staan op nieuwbouwlocatie Iseldoks in Doetinchem. De opening van de vierde Dekamarkt World of Food in Amersfoort staat voor eind 2017 op de planning.

Reageer op dit artikel