nieuws

Jan Linders verliest eerste plek Versrapport

Formules 4105

Jan Linders verliest eerste plek Versrapport

DONGEN – Jan Linders verliest na zes jaar de eerste plaats in het GfK Versrapport.

Dat blijkt uit de Top 3 zoals die door onderzoeksbureau GfK via Twitter op maandagmiddag bekend is gemaakt. Jan Linders was de afgelopen zes jaar de nummer één. In het Versrapport wordt gekeken naar klantwaardering en prestatie in de versgroepen agf, brood en vlees. Het rapport wordt gemaakt in samenwerking met Foodmagazine, zustertitel van Distrifood.

Emté, Plus of Poiesz wint Versrapport 2016

De nieuwe Top 3 bestaat (in alfabetische volgorde) uit Emté, Plus en Poiesz. De winnaar krijgt woensdagochtend bezoek van research director Joop Holla van GfK en hoofdredacteur Peter Garstenveld van Foodmagazine. In totaal zijn zeventien supermarktketens onderzocht in het Versrapport van dit jaar. De complete uitslag inclusief toelichting staat in het komende vrijdag verschijnende nummer van Foodmagazine.

Reageer op dit artikel