nieuws

Gratis tweede kaartje Vitesse bij AH

Formules 2996

Gratis tweede kaartje Vitesse bij AH
Vitesse kondigt de actie aan op zijn website

ARNHEM – Achttien Albert Heijn-vestigingen in de regio Arnhem houden samen met betaald voetbalclub Vitesse een actie met gratis toegangskaartjes voor wedstrijden in het GelreDome.

Klanten van de 18  filialen en franchisevestigingen krijgen bij een besteding van €20 aan boodschappen een voucher met een unieke code. Met dit voucher krijgen ze bij aankoop van een toegangskaartje voor een thuiswedstrijd van Vitesse, een tweede kaartje gratis. Ze dienen daartoe de kaartjes te bestellen via de speciale webpagina vitesse.nl/ah .Dat meldt Vitesse op zijn website.

Alle vestingen AH in Arnhem en omgeving

De actie, die vandaag start bij alle AH-winkels in Arnhem een omgeving, loopt tot en met 24 september. De vouchers zijn langer geldig. Ze kunnen de gehele eerste seizoenshelft van de voetbalclub kunnen worden ingewisseld.

AH en Vitesse verheugd over actie

Operationeel Manager Petro Peters  van AH is verheugd over samenwerking: ‘Alle 18 Albert Heijn winkels in Arnhem en omstreken doen mee aan deze campagne. Het is voor onze Albert Heijn klanten een mooie kans om van de sfeer in GelreDome te genieten.’ Ook Vistesse is blij met de actie. ‘Elke wedstrijd gaan we voor een zo’n vol en sfeervol mogelijk GelreDome. We hopen dat we op deze manier veel supporters en liefhebbers  op een laagdrempelige wijze kennis kunnen laten maken met onze club, ons stadion en het toonaangevende voetbal.’

Eerdere acties AH en Vitesse

Gedurende de actieperiode is Vitesse ook zichtbaar in alle deelnemende Albert Heijn-winkels. Het betreft winkels in Arnhem zelf  en in omliggende plaatsen zoals Velp, Oosterbeek, Opheusden, Driel Zetten, Gendt, Huissen en Elst. Enkele van deze AH’s hielden in 2010 ook al eens een actie met de voetbalclub. Ze verkochten toen voor een zacht  prijsje shirts met daarop de oude sponsornaam van de club.

Reageer op dit artikel