nieuws

Emté pakt flink uit in grootste 3.0-winkel

Formules 4100

Emté pakt flink uit in grootste 3.0-winkel

VEGHEL – Emté heropent woensdag 14 september zijn winkel in thuisbasis Veghel. De grootste vestging van de formule gaat verder onder het 3.0 format.

De supermarkt aan de Stationstraat/Leo van der Weijdenstraat in het centrum van Veghel is met een verkoopvloeroppervlak van 2.000 m2 de grootste Emté-vestiging in Nederland. In de aanloop naar de heropening en ook na de nieuwe start lanceert Emté verschillende acties voor de klant.

Cheques voor vaste klanten

Voorafgaand aan de opening geeft de formule cheques uit ter waarde van €5 aan vaste klanten, te besteden bij winkels in Sint-Oedenrode, Uden en Berlicum. Dit omdat de vestiging in Veghel door de verbouwing enige tijd gesloten is.

Rijdende winkel in Veghel

Ook kunnen klanten rond die tijd een krat met verse producten winnen, door mee te doen aan een actie op Facebook. Daarnaast is er in die periode een rijdende winkel in Veghel, bedoeld als servicewinkel voor vaste klanten.

Verschillende acties voor klantenkring

De opening en periode daarna wordt ondersteund met verschillende activiteiten. Er worden op 14 september gratis bosjes bloemen uitgedeeld aan de eerste 250 klanten. Ook zijn er vijf weken lang openingsacties. De formule zegt ook duizend artikelen blijvend in prijs te verlagen. Verder zijn er persoonlijke openingsaanbiedingen voor klanten met een Fijnproeverspas en presenteert Emté op 21 september van 13.00 uur tot 17.00 uur de Eftelingshow. Als start van de zogenoemde landelijke Emté-Efteling actie zullen vier shows worden gegeven.

Nieuwe generatie 3.0-supermarkten

Emté startte eind vorig jaar met de nieuwe generatie 3.0-supermarkten. Emté 3.0 is sinds de start in Dieren in november 2015 de pilotfase voorbij. Naast Dieren zijn er onder meer 3.0 vestigingen in Den Bosch en Eindhoven.

Reageer op dit artikel