nieuws

Ekoplaza maakt plek voor Ekomenu’s

Formules 1286

Ekoplaza maakt plek voor Ekomenu’s

AMSTERDAM – Klanten van Ekoplaza kunnen nu ook Ekomenu’s afhalen in de winkels.

Ekomenu is een nieuwe gezonde maaltijdbox bestaande uit 100 procent biologische ingrediënten en recepten. Het bedrijf achter Ekomenu gaat de boxen bij mensen thuisbezorgen via PostNL. De thuisbezorging loopt via PostNL op vrijdag, zaterdag en maandag. Stapsgewijs wordt bij Ekoplaza de mogelijkheid tot het afhalen van de boxen geïntroduceerd op zaterdag, zondag en dinsdag.

Partijen achter Ekomenu

Bestellen kan via ekomenu.nl. De prijzen van de biologische menu’s zijn volgens Ekomenu gelijk aan die van de huidige leidende niet-biologische aanbieders in de markt. De partijen achter Ekomenu zijn BeGood& (Marjolein de Vlaam, Jack Stroeken) en Udea-Ekoplaza (Erik Does, Erik-Jan van den Brink). Ekomenu bv is gevestigd in Amsterdam en opereert in een partnership met Ekoplaza en groothandel Udea.

Verschillende gezonde menu’s

Ekomenu richt zich naar eigen zeggen op de gezondheidsbewuste consumenten middels speciale menu’s. Zo introduceert Ekomenu het gluten-lactosevrije menu. Andere menu’s zijn het koolhydraatarm menu, vegetarisch menu en binnenkort het veganistisch menu.

Ingrediënten in individuele maaltijdzak

Ook is er een variatiemenu en familiemenu die zijn samengesteld volgens de vernieuwde schijf van 5. Per maaltijd zijn alle ingrediënten in een individuele maaltijdzak verpakt.

Reageer op dit artikel