nieuws

Albert Heijn organiseert Kids Kook Battle

Formules 1175

Albert Heijn organiseert Kids Kook Battle

ZAANDAM – Albert Heijn organiseert voor het eerst de Kids Kook Battle.

Het gaat hierbij om een kookwedstrijd voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar. Zij kunnen hun beste recept opsturen naar Albert Heijn. Dat kan via ah.nl/kidsbattle. In de Allerhande die deze week verschijnt staat een aankondiging van de allereerste Kids Kook Battle.

Gezond recept in Allerhande

De winnaar verschijnt met zijn lekkerste en gezonde recept in een volgende Allerhande. De kookwedstrijd maakt deel uit van de Dutch Agri Food Week die van 12 tot en met 25 oktober wordt gehouden.

Koken cool en lekker

‘Met de Kids Kook Battle powered by Allerhande laten we zien dat gezond koken cool en lekker is. Samen met heel veel organisaties in het land maken we tijdens Dutch Agri Food Week gezond koken voor alle kinderen in Nederland leuk’, zegt Marit van Egmond, verantwoordelijk voor alle producten die bij Albert Heijn in de winkel liggen, in de aanloop naar de wedstrijd.

Verschillende kookwedstrijden

Tijdens de Dutch Agri Food Week worden verspreid in heel Nederland kookwedstrijden gehouden. De winnaars van deze regionale wedstrijden en die van de Kids Kook Battle oproep in Allerhande staan op woensdagmiddag 19 oktober in de spotlights tijdens een landelijke kookfinale voor kinderen. Die wordt georganiseerd in de Foodhallen in Amsterdam.

Reageer op dit artikel