nieuws

AH Uithoorn zet beelden dieven op Facebook

Formules 1479

AH Uithoorn zet beelden dieven op Facebook

UITHOORN – De AH aan het Amstelplein in Uithoorn heeft camerabeelden van twee winkeldieven op zijn Facebookpagina gezet.

Op de beelden (zie video) is te zien dat het duo door een trucje met de toegangspoortjes de winkel verlaat met gestolen boodschappen. Beide heren proberen niet op te vallen, door druk telefonerend de uitgang op te zoeken.

Vaker dieven in winkel

AH-franchiser Jos van den Berg heeft de beelden op Facebook gezet, omdat hij helemaal ziek is van de diefstallen in zijn winkel. ‘Ik word schijtziek van die lui. Vorige week waren er al zakkenrollers in huis en nu weer dit. Met z’n allen werk je hard en dan komen dit soort gasten langs. Het is echt heel vervelend’, zegt van den Berg in een gesprek met RTV Noord-Holland.

Bende in Nederland

Hij hoopt door het plaatsen van de beelden dat heel veel mensen de daders zien. ‘Zodat ze herkend worden en ergens tegen de lamp lopen. Dat is laatst al een keer gebeurd met een bende die door heel Nederland trok. Die zijn in Vianen toen herkend en gepakt.’ Onderstaande video staat op de website van RTV Noord-Holland.

Reageer op dit artikel