nieuws

Spar start met kleine foodfestivals

Formules 1416

Spar start met kleine foodfestivals

BREDA – Spar organiseert voor het eerst een foodfestival in Nederland.

Op donderdag 25 augustus introduceert de formule ‘Het kleinste Foodfestival van Nederland’ bij de citystore van de supermarktketen aan de Willemstraat in Breda. Spar noemt het gebeuren een proeverij-festijn. ‘Op slechts een paar vierkante meters valt er gedurende de dag van alles te proeven’, aldus Spar in een persbericht.

Assortiment voor ieder dagdeel

Het assortiment bestaat die dag onder meer uit vers gebakken American cookies smoothies, verse roombroodjes en vers bereide noten. Voor ieder dagdeel is er een bepaald aanbod. Bezoekers van het festival hoeven geen entree te betalen.

Geen foodtrucks en muziek, alleen eten

Initiator  van het evenement is Susanne Kroon, commercieel directeur van Spar Nederland. ‘Het gaat vooral om lekker eten en om smaak. Vandaar dat we het foodfestival-concept hebben uitgekleed tot dit kleine Spar-formaat. Geen foodtrucks, geen muziek en andere culturele optredens, just food’, zegt Kroon.

Amsterdam krijgt ook een foodfestival

Op de website kleinstefoodfestival.nl wordt duidelijk dat het niet alleen blijft bij Breda. Zo zal er ook een foodfestival door Spar worden georganiseerd in Amsterdam.

Reageer op dit artikel