nieuws

Plus opent ophaalpunt in hoofdkantoor

Formules 1262

Plus opent ophaalpunt in hoofdkantoor

UTRECHT – Plus opent binnenkort een ophaalpunt in zijn hoofdkantoor in Utrecht.

Daarmee vervult de supermarktketen een wens van een groot aantal mensen die werkzaam zijn in het servicekantoor. ‘In de directe omgeving van onze werkplek zit geen winkel van Plus, terwijl er de behoefte is om juist boodschappen van Plus mee naar huis te nemen. Ik kan aan de reacties merken dat iedereen er superblij mee is’, zegt Plus-woordvoerder Jennita den Boer tegen Distrifood.

Ophaalpunt vergelijkbaar met pup franchisers

Volgens Den Boer zal het ophaalpunt in de loop van september worden geopend. ‘De verwachting is dat het in week 37 operationeel is.’ De pup is vergelijkbaar met de ophaalpunten die gebruikt worden door verschillende franchisers van de supermarktketen.

Formule heeft honderd ophaalpunten

Plus heeft op dit moment honderd pup’s, het ophaalpunt in het hoofdkantoor wordt zodoende nummer 101. De bijgevoegde foto laat een impressie zien van het ophaalpunt dat binnenkort wordt geopend.

Test in verschillende marktgebieden

De supermarktketen begon eind 2014 met het testen van verschillende ophaalpunten. Zo werden verschillende varianten onder meer getest in Waalwijk, Best, Schijndel en Hellevoetsluis. Vanaf begin 2015 rolde de supermarktketen zijn ophaalpunten uit.

Reageer op dit artikel