nieuws

Ex-AH’er Koornneef stapt over naar Jumbo

Formules 6406

Ex-AH’er Koornneef stapt over naar Jumbo
Edward Koornneef (midden) nog in een van zijn AH-vestigingen

VEGHEL – Voormalig AH-franchiser Edward Koornneef wordt Jumbo-ondernemer.

Dit heeft financieel directeur Ton van Veen van Jumbo bevestigd tegenover Distrifood.nl. ‘Ga er maar vanuit dat Edward Koornneef binnenkort multi-franchiser bij Jumbo is.’

Jumbo Foodmarkt

Van Veen wil niet kwijt waar Koornneef Jumbo’s gaat openen. Algemeen wordt verwacht dat de voormalig AH-franchiser in Naaldwijk en Kwintsheul een Jumbo opent. ‘Over waar en wanneer zeg ik nog even niets’, aldus Van Veen. Mogelijk wordt de vestiging in Naaldwijk een Jumbo Foodmarkt. Dat zou dan de eerste Jumbo Foodmarkt zijn die door een zelfstandig ondernemer wordt geëxploiteerd.  Van Veen wil niet bevestigen dat Naaldwijk een Foodmarkt krijgt. Hij laat het bij de opmerking ‘niets uit te sluiten.’

Jumbo Oud-Beijerland

Met de bevestiging van Van Veen komt een einde aan de speculaties over de plannen van Edward Koornneef. De ondernemer maakte recentelijk bekend zijn supermarkten in Naaldwijk, Wateringen en Honselersdijk terug te verkopen aan Ahold Delhaize. Die bekendmaking volgde op het nieuws dat de partner van Koornneef, de Jumbo in Oud-Beijerland had overgenomen.

Reageer op dit artikel