nieuws

Amazing Oriental opent super met restaurant

Formules 9366

Amazing Oriental opent super met restaurant

DEN HAAG – De Aziatisch georiënteerde supermarktketen Amazing Oriental opent vandaag in Den Haag onder meer een supermarkt en een restaurant.

In Den Haag Ypenburg staat nu op een perceeloppervlakte van 14.000m² een supermarkt (1.500m²), groothandel (1.000m²), restaurant (300m²) en een distributiecentrum (7.000m²) van de formule. Het complex is te vinden aan de Laan van Haamstede 36, langs de A13. Het distributiecentrum zal begin 2017 in gebruik worden genomen. De vestiging in Ypenburg vervangt de winkel in Delft, die afgelopen zondag is gesloten.

One-stop-shop

Het gaat om de twintigste vestiging van Amazing Oriental in Nederland. ‘Een one-stop-shop voor de particulier en de professional’, zegt Martin Chan, algemeen directeur Amazing Oriental in een reactie. ‘Een totaalbeleving voor de liefhebber van de Aziatische keuken. Ideaal om een dagje erop uit te gaan. Bovendien een mooie weergave van onze organisatie, waarbij alle disciplines van Amazing Oriental perfect samenkomen. Dat dit ook nog eens in ons dertigste jubileumjaar gebeurt, maakt ons extra trots.’

Restaurant zeven dagen per week

Het is de eerste supermarkt van Amazing Oriental met een eigen restaurant (zie foto). Dit restaurant is zeven dagen per week geopend en biedt ruimte biedt aan circa 120 gasten. Bezoekers kunnen hier terecht voor gerechten uit onder andere de Chinese, Japanse, Koreaanse, Indonesische of Vietnamese keuken. Take-away is ook mogelijk. De openingstijden van het restaurant zijn: maandag t/m donderdag en zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

amazingorientalrestaurant

Leeuwendans na de zomervakantie

De officiële opening van het geheel zal na de zomervakantie plaatsvinden (vrijdag 9 september). Tijdens deze opening staat er onder andere een leeuwendans op het programma. Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen, een webshop, en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp. Het aanbod van producten is in de loop der jaren uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan tienduizend A-merken uit Azië.

Reageer op dit artikel