nieuws

Albert Heijn test mobiel afhaalpunt

Formules 1295

Albert Heijn test mobiel afhaalpunt

HARLINGEN – Albert Heijn gaat in Harlingen een mobiel pick up point testen.

Dankzij het flexibele afhaalpunt worden een naar schatting half miljoen klanten bediend die na het ophalen van de boodschappen de boot pakken naar Terschelling. De proef start op 8 september, zo meldt Emerce.

Afhaalpunt bij Albert Heijn

Het afhaalpunt in de Friese plaats is tot begin november te gebruiken. Het mobiele pick up point is op donderdag en vrijdag geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur. Het afhaalpunt is te vinden op het parkeerterrein van de Albert Heijn aan de Zuiderhaven.

Tijdelijk meer klanten

Het mobiele ophaalpunt zal volgens AH wellicht vaker worden ingezet, bijvoorbeeld op locaties waar tijdelijk meer klanten zijn. Het flexibele ophaalpunt verschilt niet van de andere pick up points. De boodschappen worden door Albert Heijn verzameld, naar een distributiepunt in de omgeving van de tijdelijke locatie gebracht en vanaf daar in een aanhangwagen afgeleverd.

Bezorging in Amsterdam

Albert Heijn test steeds vaker concepten rond afhalen en bezorgen. Zo startte de marktleider in juni een proef met bezorging van boodschappen binnen één uur. Dit gebeurt in een straal van 15 minuten fietsen rond twee winkels in Amsterdam.

Reageer op dit artikel