nieuws

Tilburg krijgt weer Spar-winkel

Formules 2034

Tilburg krijgt weer Spar-winkel

TILBURG – Tilburg krijgt weer een Spar. Donderdag 28 juli opent ondernemer Bart Aerts een compleet nieuwe Spar-supermarkt aan het Burgemeester van de Mortelplein 41 in Tilburg.

Het plein waar de nieuwe Spar-winkel is gevestigd, ligt aan de hoofdweg van de wijk Zorgvlied. Zorgvlied is een typische woonbuurt, waar  een kleine 4000 personen wonen, variërend van tweeverdieners en gezinnen tot oudere mensen in zogenoemde zorgflats.

Enthousiaste ondernemer

Bart Aerts is volgens Spar een jonge (33 jaar), enthousiaste ondernemer.  Hij is de zoon van horecaondernemers en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de foodbranche.  De supermarkt van Aerts is uitgevoerd in de nieuwste Spar stijl. Los van dagelijkse en dagverse boodschappen met een broodafdeling met brood van de bekende bakker Wim (uit Breda), een complete groenteafdeling en een groot vlees- en vleeswaren aanbod, zullen ook de nodige services worden geboden.

Online bestelservice voor Tilburg

Daarbij hoort ook een online bestelservice waarbij de boodschappen zowel kunnen worden afgehaald als thuisbezorgd. Bij Spar online bestelservice geldt: voor 10 uur ’s morgens besteld, nog dezelfde dag in huis.

Maaltijdservice Eet Smakelijk

De supermarkt van Aerts werkt ook met de maaltijdservice Eet Smakelijk! Deze maaltijdservice biedt een oplossing voor mensen die zelf niet willen of kunnen koken, maar wel graag genieten van een warme maaltijd. Er is een breed scala aan maaltijden (inclusief  dieetmaaltijden) die door professionele koks zijn bereid, snel en eenvoudig te bestellen zijn en – samen met de andere boodschappen – kunnen worden thuisbezorgd.

 

Reageer op dit artikel