nieuws

Albert Heijn geeft Belgische bonbons weg

Formules 3261

Albert Heijn geeft Belgische bonbons weg
Foto: ANP

ZAANDAM – Albert Heijn viert de samensmelting van moederconcern Albert Heijn met het Belgische Delhaize vandaag met het weggeven van gratis bonbons van Belgische chocolade.

De actie wordt aangekondigd door middel van een paginagrote advertentie die onder meer op de achterpagina van dagblad De Telegraaf staat met als koptekst. ‘Dat begint lekker’. De fusie tussen de grootste supermarktconcerns van Nederland en België werd afgelopen weekeinde afgerond. Gisteren al ging het nieuwe aandeel live op de beurs in Amsterdam.

Na bonbons ook meer Belgisch assortiment

Ahold wil de vreugde over de fusie nu ook delen met de klanten van Albert Heijn, dat in de advertentie direct aangeeft dat ook klanten gaan profiteren van de alliantie. ‘We hebben goed nieuws: Albert Heijn en Delhaize worden familie’, zo valt in de begeleidende tekst in de advertentie te lezen. ‘Om dat te vieren delen we vandaag heerlijke bonbons van Belgische chocolade uit in onze winkels. Het betekent ook dat we nóg meer lekkere Belgische producten in onze schappen krijgen. Dat is het voordeel van samenwerken.’

Aandeel Ahold Delhaize steeg na introductie

De actie wordt op het moment van schrijven nog niet aangekondigd op de website van Albert Heijn. Het aandeel Ahold Delhaize sloot de eerste handelsdag af op een koers van €21,96, een toename van 1,2 procent ten opzichte van de introductieprijs.

Advertentie Albert Heijn en Delhaize over weggeven bonbons

Reageer op dit artikel