nieuws

AH stuurt zijn klanten naar Delhaize

Formules 3437

AH stuurt zijn klanten naar Delhaize
Peter Roek

ZAANDAM – Nu de fusie AH-Delhaize is afgerond stuurt AH een kleine groep klanten naar Delhaize Antwerpen. ‘Klanten kunnen daarbij laten weten welke Belgische producten ze graag in de Nederlandse winkels zouden willen zien.’

Dat zegt Albert Heijn in een persmededeling. ‘Voor het bezoek aan Delhaize in Antwerpen zoekt Albert Heijn fijnproevers die graag mee willen om te zien en te proeven wat het Belgische zusje van Albert Heijn te bieden heeft.’

Selectie is op basis van Bonuskaart

Een selectie van klanten met een geregistreerde Bonuskaart ontvangt deze week een uitnodiging per e-mail. Via een link in de mail kunnen zij aangeven waarom zij mee willen naar Antwerpen.

Advertentie Albert Heijn en DelhaizeKlanten geven kansrijke producten aan

Albert Heijn selecteert uit alle inzendingen klanten die nog iemand mogen meenemen. Het bezoek bestaat uit een rondleiding door de winkel, een lunch en een proeverij waarbij de deelnemers aan de trip kunnen aangeven welke Belgische producten zij het lekkerst vinden, aldus AH. Deze producten maken kans op een plek in het schap bij de Nederlandse Albert Heijn-winkels.


Lees ook: Benelux Foodretail Congres

Distrifood en Foodmagazine presenteren voor de eerste keer het Benelux Foodretail Congres op dinsdag 13 september 2016. Ontmoet uw Belgische en Nederlandse foodretail collega’s en spar met de experts uit de branche. Ontdek de eigenheid van de Nederlandse en Belgische foodretail branche en ontdek alles over de nieuwste ontwikkelingen en kom erachter waar uw kansen liggen. Leer alles over de laatste harde en zachte feiten van de fusiegroep Ahold & Delhaize. Laat u ook inspireren door de praktijkcases van bedrijven die u voor zijn gegaan.

Inschrijven kan hier >>>


Reageer op dit artikel