nieuws

Vomar gaat boodschappen zelfde dag bezorgen

Formules 3168

Vomar gaat boodschappen zelfde dag bezorgen
Vomar gaat online bestelde boodschappen dezelfde dag bezorgen

AMSTERDAM – Vomar Voordeelmarkt garandeert als eerste supermarktketen in Amsterdam dat zij bestellingen in haar webwinkel nog dezelfde dag bezorgt.

In de webwinkel van Vomar Voordeelmarkt zijn alle artikelen opgenomen die ook in de reguliere winkels met de nieuwe formule Vomar (Rood) te verkrijgen zijn. De keten hanteert ook voor de online boodschappen een laagste-prijs-garantie, met de slogan:  ‘De laagste prijs, vandaag thuisbezorgd’. Vomar is daarmee eerste discounter die inzet op volwaardige e-commerce, stelt de keten in een persbericht.

Voor 12.00 uur bestellen

Bezoekers van de website wordt gevraagd hun postcode in te toetsen. Blijkt deze te liggen in het verzorgingsgebied van Amsterdam, dan wordt men automatisch doorgeleid naar de e-commerce-website. Bestelt een klant voor 12.00 uur dan worden de boodschappen dezelfde dag nog bezorgd tussen 19.00 en 21.30 uur. Bestelt een klant na 12.00 uur dan vindt de bezorging de volgende dag vanaf 11.30 uur plaats.

Ook pick-up-points

Consumenten dienen minimaal voor € 35,- aan boodschappen te bestellen om de boodschappen te laten bezorgen. Is het totaal aan boodschappen boven € 100 dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Indien de consument er voor kiest om de boodschappen op te halen dan kan dit bij de filiaal van Vomar Voordeelmarkt aan het Bos- en Lommerplein. Een verdere uitrol van pick-up-points  vindt later dit jaar plaats.

Rood vorig jaar gelanceerd

Vomar Voordeelmarkt lanceerde vorig jaar april zijn nieuwe formule die rood als dominante kleur heeft in plaats van geel. De belangrijkste kenmerken van de nieuwe formule zijn het schrappen van de bedieningsafdelingen en de dominante aanwezigheid van de kleur rood die het geel van de bestaande Vomar heeft vervangen. Vomar wil weer echt Voordeelmarkt zijn, aldus algemeen directeur Aart van Haren destijds in Distrifood.

Minder assortiment

Vomar heeft daarnaast fors gesnoeid in het assortiment. Er zijn zo’n 2000 artikelen gesaneerd. Het productaanbod bestaat uit circa 10.000 items. Het assortiment is vooral een stuk minder diep geworden, want Vomar wil nog wel een volwaardig supermarktaanbod hebben.

Reageer op dit artikel