nieuws

Vol Gelredome viert 125-jarig bestaan Coop

Formules 1960

Vol Gelredome viert 125-jarig bestaan Coop

ARNHEM – Coop vierde afgelopen zaterdagavond het 125-jarige bestaan samen met zijn klanten in een volgepakt Gelredome in Arnhem.

Coop vierde het naar eigen zeggen in het Gelredome ‘grootste oranjefeest van Nederland’. De afgelopen maanden konden klanten onder meer sparen voor toegang tot het festival met een keur aan Nederlandse artiesten. Coop begon in 1891 als coöperatie in Zaandam. De afgelopen jaren groeide de formule weer sterk, onder meer door de integratie van Edah-winkels en C1000-vestigingen.

Coop-oranje

Coop in Concert trok zaterdagavond ruim negentienduizend toeschouwers, die zich grotendeels in Coop-oranje hadden gehuld. Daarbij traden onder meer Van Velzen, Jeroen van der Boom, Di-rect, Ronnie Flex, Mental Theo, Mr. Polska, Gebroeders Ko, Wipneus & Pim, 2 Brothers on the 4th Floor en Gers Pardoel op.

Coop-feest

 

 

Reageer op dit artikel