nieuws

Ruim 100.000 bezoekers bij Racedagen Jumbo

Formules 2555

Ruim 100.000 bezoekers bij Racedagen Jumbo

ZANDVOORT – De door Jumbo georganiseerde Familie Racedagen in Zandvoort hebben meer meer dan 100.000 bezoekers getrokken.

Dat is het hoogste aantal sinds de Familie Racedagen tien jaar geleden voor de eerste keer werden gehouden.  De enorme toestroom van mensen was uiteraard vooral te danken aan de aanwezigheid van Max Verstappen. Volgens Jumbo stond het Circuit Park in Zandvoort afgelopen weekend helemaal op z’n kop.

Two-seater

Een paar fans wonnen de dag van hun leven. Zij raceten tijdens de Familie Racedagen met coureurs Jos Verstappen en Jan Lammers in een speciale Formule-1 two-seater over het parcours. Max Verstappen gaf een aantal demonstraties en uiteraard deelde hij handtekeningen uit. De jonge Formule 1-held was zelf  uitermate in zijn nopjes met de Racedagen getuige onderstaande tweet.

Reageer op dit artikel