nieuws

Ramadan vertraagt opening Tanger

Formules 1539

Ramadan vertraagt opening Tanger

AMSTERDAM – De vestiging vanTanger in Amsterdam-Zuidoost gaat niet eerder dan over een week of zes open.

Dat zegt eigenaar Ahmed Barghaoul tegen Distrifood.

Vertragende factor

Volgens hem werkt de ramadan, die vandaag is begonnen, als vertragende factor. ‘We zijn daar heel druk mee’,aldus Barghaoul.

Tiende vestiging

De nieuwe Tanger komt in de wijk Venserpolder in een pand aan de Albert Camuslaan. Het wordt de tiende vestiging van de Marokkaanse supermarktketen. De bestaande winkels zijn gevestigd in Almere, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam (3), Zaandam en Antwerpen en Eindhoven. Laatstgenoemde winkel ging eind april open.

Doelstelling

De keten heeft een uitgebreid assortiment aan etnische producten, welke zij direct importeert uit onder andere Marokko, Turkije, Suriname en Azië . Doelstelling van Tanger is om binnen vijf jaar in alle grote steden, in Nederland en België, een vestiging te openen. De eerste Belgische vestiging werd geopend in 2013 aan de Bredabaan in Merksem, een district van de stad Antwerpen.

Reageer op dit artikel