nieuws

Hudson’s Bay verwacht akkoord met La Place

Formules 2059

Hudson’s Bay verwacht akkoord met La Place

AMSTERDAM – Warenhuisketen Hudson’s Bay acht de kans groot dat er restaurants van La Place komen in alle twintig vestigingen die het bedrijf in Nederland gaat openen.

Dat zeggen topmensen van het Canadese concern maandag tegen het Algemeen Dagblad.  Dat Hudson’s Bay in gesprek is met La Place en zijn nieuwe eigenaar, supermarktbedrijf Jumbo, was al langer bekend. Topman Richard Baker heeft hoge verwachtingen. ‘Ik denk dat we eruit gaan komen met la Place’, zegt hij tegen het dagblad.

Gat

Hudson’s Bay wil in het gat springen dat het faillissement van V&D, het voormalige moederbedrijf van La Place, heeft achtergelaten. Het bedrijf vestigt zich in meerdere oude V&D-panden, in ieder geval in Tilburg en Breda. In Amsterdam betrekken de Canadezen een ander pand aan het Rokin.

 

 

Reageer op dit artikel