nieuws

Van Heinde heropend onder Emté-vlag

Formules 2063

Van Heinde heropend onder Emté-vlag

DEN BOSCH – Emté heeft afgelopen weekeinde zijn vijfde 3.0-supermarkt geopend in de voormalige Van Heinde Versmarkt in Den Bosch. Het is de eerste vestiging waar supermarkt en horeca met elkaar worden gecombineerd.

De al bestaande brasserie Van Heinde is gewoon gebleven. Het betreft de 132e vestiging voor Emté. Het openingsweekeinde werd gevierd met onder meer culinaire kookdemonstraties rond de thema’s barbecue en asperges. De winkel is gevestigd in het Paleiskwartier in Den Bosch en is door Emté compleet verbouwd om deze geschikt te maken voor een reguliere supermarkt. ‘Ik ben zo trots op wat we in drie weken hebben bereikt. Er is door iedereen keihard gewerkt! En we hebben ook een primeur. Dit is de eerste Emté waarin supermarkt en horeca gecombineerd worden want de bestaande Brasserie Van Heinde is gebleven’, zo wordt manager Rogier van der Pluijm geciteerd.

Gift aan Liliane Fonds
Ter gelegenheid van de opening schonk Emté een cheque ter waarde van €13.500 aan het Liliane Fonds ten behoeve van hun initiatief om van 14 tot en met 19 juli op de Bossche Parade een heuse City Jungle te realiseren; de grootste en stoerste outdoor apenkooi van Nederland.

Reageer op dit artikel