nieuws

Jumbo Foodmarkt in hartje Nijmegen

Formules 5909

Jumbo Foodmarkt in hartje Nijmegen

NIJMEGEN – Jumbo gaat een Foodmarkt openen in het centrum van Nijmegen.

De nieuwe Foodmarkt  (de 4e van Jumbo in Nederland) krijgt een plek in de kelder van het voormalige V&D-pand in het centrum van de stad, zo meldt dagblad De Gelderlander.

La Place
Een groot deel van het 16.000 m2 tellende gebouw wordt gehuurd door Topshelf, dat een maand geleden ook al een vestiging in de voormalige V&D in Arnhem opende. Naast de Jumbo Foodmarkt keert ook La Place in V&D terug. Het is nog niet duidelijk hoeveel vierkante meters Jumbo Foodmarkt en La Place gaan innemen.

IM Bouwfonds
De eigenaar van het pand, IM Bouwfonds, hoopt de contracten met de nieuwe huurders,  volgens De Gelderlander zouden ook een paar modeketens zich willen vestigen in de voormalige V&D, op korte termijn te kunnen sluiten. Het wachten is op toestemming van de commissie Beeldkwaliteit. Die moet nog een besluit nemen over de aanpassingen aan het gebouw. Het gaat dan met name over nieuwe ingangen.

Reageer op dit artikel