nieuws

Dirk neemt Coop over in Raalte

Formules 3522

Dirk neemt Coop over in Raalte

RAALTE – Dirk van den Broek neemt in Raalte een supermarkt van Coop over.

Het wordt de eerste vestiging van Dirk in de Overijsselse plaats. Deze zomer opent de supermarktketen de winkel op de Molenhof. Op deze locatie is nu nog een Coop gevestigd.

Locaties
Dirk heeft in de omgeving van Raalte verschillende vestigingen. Ten westen van de plaats heeft de supermarktketen winkels in Deventer en Apeldoorn, aan de oostkant in Almelo, Rijssen, Delden en Markelo.

Nieuwe klanten
Formuledirecteur Dirk Marcel Huizing: ‘Met de nieuwe winkel in Raalte brengen we onze succesvolle formule weer een stukje dichter bij onze klanten. We verwachten behalve klanten die ons al kennen, ook veel nieuwe klanten te verwelkomen. Deze stap sluit daarom heel goed aan bij onze groeistrategie.’

Medewerkers
Volgens Huizing gaan alle medewerkers van de Coop mee naar Dirk. Het personeel is gisteren op de hoogte gesteld van de overname. Op 1 juni vindt de sleuteloverdracht plaats. Dirk van den Broek neemt de laatste tijd regelmatig winkels over van concurrenten. Zo neemt de formule de plek in van een MCD in Dordrecht en van een Deen in Lisse.

Reageer op dit artikel