nieuws

Veertiende Lidl in Amsterdam

Formules 2073

Veertiende Lidl in Amsterdam

AMSTERDAM – Lidl opent deze week een nieuw filiaal in Amsterdam Oost.

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Eerste van Swindenstraat 50 in de Dapperbuurt. De opening staat voor 29 april op de rol. Lidl zelf spreekt van een ‘stadse’ winkel.

Snelkassa’s
De nieuwe Lidl is de 14e van het bedrijf in de hoofdstad. Het betreft een winkel met onder meer snelkassa’s, koffie to go en een warme bakkerij, aldus Lidl in een toelichting. ‘Wij zijn erg blij met dit stadse Lidl-filiaal in Amsterdam. Met ons ruime verse assortiment groente en fruit, broodjes en bloemen hopen wij de klanten in de Dapperbuurt dagelijks te verrassen’, aldus Christine Braun van Lidl Nederland. Het filiaal is zeven dagen per week geopend.

Tweede
Met de opening van het nieuwe filiaal passeert Lidl Dirk als tweede grootste supermarktformule van Amsterdam. Dirk heeft in de hoofdstad 13 winkels. Jumbo heeft in Amsterdam 9 winkels en in Amsterdam Zuidoost nog eens twee vestigingen.

 

 

Reageer op dit artikel